اگر در یک کشور انگلیسی زبان زندگی نمی‌کنید و دوستان و افراد خانواده‌تان هم به این زبان صحبت نمی‌کنند، چه طور می‌توانید مهارت گفتاری خود را در این زبان بهبود ببخشید؟

همیشه وقتی موضوعی برای صحبت کردن داشته باشید، شروع یک مکالمه برایتان آسان‌تر است. ایده‌های زیر ،شما را جهت تقویت مکالمه انگلیسی کمک می‌کنند.

 

یک گروه تماشای فیلم یا کتاب خوانی بسازید

از افراد دعوت کنید تا دور هم جمع شوید و درباره فیلمی که همه دیده‌اید یا کتابی که همگی خوانده‌اید صحبت کنید. می‌توانید از قبل، سوالاتی را آماده کنید تا موضوعاتی مشخص برای صحبت کردن داشته باشید.

داوطلب کمک به دیگران شوید

اگر خارجی‌های زیادی به کشورتان سفر می‌کنند، می‌توانید داوطلب شوید که مترجم آن‌ها باشید. و یا حتی می‌توانید به زبان‌آموزان در انجام تکالیف انگلیسی‌شان کمک کنید.

داوطلب کمک به دیگران شوید
داوطلب کمک به دیگران شوید

در مکالمات فیلم‌ها شرکت کنید

یک فیلم را تماشا کنید و سپس تصمیم بگیرید که در کدام قسمت فیلم می‌خواهید بازی کنید. بعد، آن قسمت را به دقت گوش کنید. هم به چیزی که آن کاراکتر در فیلم می‌گوید و هم جوابی که دریافت می‌کند. سپس فیلم را به عقب برگردانید و صدا را قطع کنید. سعی کنید مکالمات را تکرار کنید. حتی می‌توانید متن فیلم‌نامه را از وب سایت‌ها دانلود کنید.

از Skype استفاده کنید

می‌توانید در انجمن‌های مختلف عضو شوید و از این طریق در کشورهای مختلف دوست پیدا کنید. اول برایشان ایمیل بفرستید و سپس برای یک گپ و گفت دوستانه دعوتشان کنید. این روش به خوبی، مکالمه انگلیسی را برای شما راحت می‌کند.

از Skype برای تقویت مکالمه استفاده کنید
از Skype برای تقویت مکالمه استفاده کنید

کلاس زبان بروید

احتمالا این مورد، گران‌ترین گزینه باشد. ولی شرکت کردن در کلاس‌های آموزش زبان انگلیسی می‌تواند به شما کمک کند. اگر شاغل هستید می‌توانید از شرکتتان بخواهید که در هماهنگی این کلاس‌ها به شما کمک کنند.

قبل از این که شروع به صحبت کردن کنید..

درباره چیزی که می‌خواهید صحبت کنید، فکر کرده و واژگان تخصصی و مهمی را که نیاز دارید یاد بگیرید.

عبارت‌ها و اصطلاحات اساسی مانند“Pleased to meet you”, or “How are you?” را تمرین کنید. درست بیان کردن این جملات به اعتماد به نفس شما برای ادامه مکالمه کمک می‌کند.

همان اندازه که حواستان به حرفی که می‌خواهید بزنید هست، به صحبت مخاطبتان هم توجه کنید. مطمئن شوید منظور مخاطبتان را به درستی متوجه شده‌اید. برای شفاف‌سازی می‌توانید از عبارت‌های زیر استفاده کنید.

 “Sorry, do you mean…”

““I’m sorry, but I don’t understand…

Can you repeat that please?””

فراموش نکنید که برای یک گوینده خوب بودن، باید شنونده خوبی هم باشید. افراد زمانی ترغیب می‌شوند با شما صحبت کنند که احساس کنند شما علاقه‌مند به موضوع بحث هستید.